Mr Grey är komplett

När jag för något år sedan läste alla "50 shades of Grey"-böckerna lånade jag dem av grannen. När den allra sista boken kom med berättelsen ur Christian Greys perspektiv lånade jag den på engelska av min syster. Men precis som med Twilight så har jag hela tiden känt att jag inte kan få nog.

Efter att vi såg filmen igen på min födelsedag fick jag omedelbart ett sug efter att läsa böckerna igen så nu slog jag till. Jag köpte alla fyra böckerna. Det här är böcker som jag känner att jag bara måste ha. Jag vill ha dem i min bokhylla och kunna ha möjligheten att ta fram dem när jag blir sugen på att läsa dem igen. Jag vill kunna låna ut dem till mina barn i framtiden när de är vuxna.

Det är så tråkigt att det tar så lång tid innan nästa film kommer bara. Den första hade premiär i februari förra året och den andra kommer ha premiär i februari nästa år. Alltså TVÅ ÅR! Den har inte ens börjat spelas in än. Men det finns ju självklart en tanke bakom det, att bygga upp förväntningarna. Jag ser SÅ fram emot att se hur de andra böckerna kommer att bli på film.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer