När man inte kommer i kostymen

I fredags var det rejält varmt så medan jag ändå var i väg och pantade köpte jag med mig glass tillbaka till personalen. Köpte varsin Lohilo-glass till mig och R. Jag ÄLSKAR deras glass i kartong men hade inte testat deras styckglassar förrän nu och vi kan väl säga att det inte var någon besvikelse. Vad god den var!

Min vardag har blivit avsevärt lättare senaste veckan eftersom att även R numera försöker vara hälsosam. Jag har försökt inspirera honom i ca 3,5år och NU mindre än två veckor innan helgens bröllop tog han tag i det eftersom att han inte kommer i kostymen han köpte till det senaste bröllopet vi var på. Han lagar till och med mat! Känns nästan lyxigt.

Nu går R dessutom på ett lite annorlunda schema än vad han vanligtvis gör så den senaste veckan har jag kunnat träna på morgonen som jag brukar men inte alls lika tidigt som jag annars måste. Jätteskönt!

På kvällen i fredags tog jag med mig barnen till min syster för en myskväll. Hon bjöd på middag och så fuskade vi lite och åt lite smågodis till en film innan det var dags för alla barnen att sova och för oss att åka hem.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer