När man rensar lite mer...

O & J, Vardag, Huset, Resor

Alltså, en del bilder man hittar när man kollar igenom sina gömmor är ju helt fantastiska! En del är bara roliga medan andra visar upp minnen man nästan glömt.

Lyckan när man äntligen efter många besöks tjat får åka bilen på lokala mataffären.

Barnen var bra nyfikna när grillen kom hem förra sommaren. Olivia har faktiskt blivit mer och mer intresserad senaste tiden av matlagning och av att grilla. Till hennes pappas stora glädje.

Det här ögonblicket hade jag glömt bort. Förra årets semester valde vi att lägga på en turné för att besöka andra butiker som vår egen men i Småland och på Öland. Första natten spenderade vi på Grimsnäs Herrgård som ligger utanför Lessebo, vilket var helt fantastiskt! Otroligt vackert, både utemiljöerna och inomhus. Det var barnvänligt, fanns djur utomhus och paret som ägde det var så himla trevliga. Jag hoppas att vi får anledning att bo där någon natt igen i framtiden.

Dagen efter åkte vi över till Öland, åt god mat, besökte en till butik och stannade på Lådbilslandet. Det var meningen att det skulle vara för Olivia men John var den som tyckte att det var roligast.

Den här bilden var också en påminnelse. Nu när vi för tillfället inte har några pågående projekt hemma så är det lätt hänt att man glömmer bort allt vi styrt med egentligen sedan vi flyttade in förra våren. Här hjälper barnen mig att sätta tillbaka virke på sidan av trallen efter att en hantverkare varit under trallen.

Barnen känner sig minst sagt hemma i vår butik. Herregud...

Viktigt! Pappa har lärt barnen att man ska putsa skorna så att de alltid är fina och de är inte sena att härmas.

Kolmården är en av våra traditioner och i år var vi för första gången där själva, bara vi fyra. Det var hur mysigt som helst. Barnen tyckte att Bamses Värld var bäst.

Det här var en fin bild från i somras. Trots att vi inte var överens här hemma så blev vi med "pool". Jag har badat i den en gång, barnen några fler. Men Olivia älskar den, och extra kul tycker hon att det är när grannarna kan vara med.

Vad jag saknat att hålla mig ajour med alla våra bilder. Skulle behöva sätta mig ner och sortera på vår server, men med tanke på hur mycket vi fotar är det ju ingen lätt uppgift precis. Får boka in en helg där barnen hjälper pappa utomhus eller nåt. Kan säkert komma fram en hel del kul som gömmer sig i mappar med otydliga namn. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer