när man shoppar på natten

Inspiration, Mode & Stil

Att shoppa mitt i natten kan ju gå precis hur som helst. Man får en bra känsla och så slutar det med att man klickade hem en del onödiga grejer. Men den här gången kommer jag nog inte ångra mig, men det återstår att se. :-)

Jag hade en rabattkod på Lindex som fick bli ett par fleecebyxor till Olivia då hon saknar det till förskolan samt en rosa tröja med tillhörande vit skjorta som jag skrivit om tidigare. Sen hade jag ytterligare en rabattkod på Kappahl som fick bli baskläder till Olivia som tunna långärmade tröjor, en enkel kjol, strumpbyxor samt ett set med finare kläder till John.

Från H&M blev det lite till mig. Bl.a. den här grå stickade tröjan i kashmir från deras Premium Quality-kollektion samt den beige/gråa bikerjackan. Inte för att grå är mycket mer färg än svart, men jag äger så väldigt mycket svart att något annat. Jag försöker också tänka på att köpa kläder av bättre kvalité och handla färre grejer, än tvärtom. Ska bli intressant att se hur tröjan är i verkligheten. Blev även ett par jeans och en klänning i velour. Jag tänker mig den till jul och/eller nyår. Hoppas att den sitter bra även på mig. :-) 

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer