Nöff-fredag

Vardag
I fredags hann Olivia få morgonmys med mormor och vi tog det lugnt hela f.m. Sen skulle vi egentligen ha åkt och badat men mormor hade ont och vi ville inte bada själva.

När vi packat ihop alla våra grejer åkte vi förbi Olivias gammelfarmor en sväng i stället. Där fick jag tyvärr tacka nej till fika (blir ju fika och socker varje dag annars, vilket jag egentligen älskar men gravidkilona SKA bort!) och Olivia trivdes med allt gullande. :-)

När vi åkte därifrån visste jag att det antagligen inte skulle bli så lätt att komma in hemma pga byggställningen i trappan så vi åkte vidare till pappa Rs jobb (så han sen kunde krypa genom byggställningen och öppna på baksidan åt oss). Medan han jobbade klart sysselsatte vi oss med att titta på alla färgglada och blänkande saker i butiken, och hälsa på alla spännande människor så klart. Tror inte Olivia gnällde en enda gång under vårt besök faktiskt.
Bäst av allt? Den fina rosa grisen som Olivia fick med sig hem. Den är helcharmig och säger "nöff-nöff" när man klämmer på den, jag älskar den nog ännu mer än vad Olivia gör faktiskt. Så rolig! :-D

På kvällen myste vi så mkt vi bara kunde eftersom vi saknat R jättemycket, och inatt hade vi en katastrofnatt med massor skrik. Mer om den en annan gång.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer