Olivia utvecklas

O & J
Om hon blir gnällig när hon äter så kan man alltid muta henne med vatten ur flaska. Skulle det mot all förmodan inte funka så kan man prova att sjunga, då blir hon knäpptyst, glad och äter lite till. Tills man slutar sjunga...

De två framtänderna nere kom för några månader sedan. Nu kan hon även stoltsera med de två tänderna intill de övre framtänderna. Det verkar dock vara ännu fler på g, kanske dyker ett par framtänder där uppe fram snart också.

Igår natt sov Olivia för första gången själv i sitt rum. Hon kom inte över till vårt rum fören ca kl 6. Duktig tjej! Inatt sov hon inte lika bra som natten innan men det funkar ändå riktigt bra.

I lördags för att kunna hinna med allt inför vännernas besök insåg vi att hon inte skulle kunna sova i någon av våra famnar som hon annars helst gör på dagtid (förutom i vagnen eller i bilen). Därför sövde vi henne i hennes egen säng och gissa vår förvåning när hon somnade i princip direkt och sedan sov i säkert två timmar, hon som annars sover max 30min i egen säng på dagen.
Hela helgen har vi sen sövt henne i hennes säng (förutom vid ett tillfälle då R behövde fixa med el i hennes rum) och där ligger hon just nu medan jag ligger och njuter i vårt sovrum. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • O & J

Gillar

Kommentarer