Olivias lista till Tomten

Önskelista
När Olivia vid tillfällen sagt eller visat att det är något hon vill ha har jag skrivit ner det. Till henne har jag sagt "då får du önska dig det av Tomten". Det hon vill ha mest av allt, eller som hon pratar mest om i alla fall är ett paraply. Jag vet precis vilket jag ska köpa. :-)
För de som står oss nära som undrar vad hon önskar sig mer i julklapp så kommer här listan jag skrivit ner efter vad hon själv sagt/visat:
- Play-doh (eller annan typ av "lera")- Kläder, strl 98 eller 104 (hon blandar 92 och 98 just nu). Alternativt presentkort på typ H&M/Lindex/Kappahl. Hon vet redan vad hon gillar i klädesväg den lilla damen och just nu är klänningar grejen.- Super-Charlie böckerna- Lila Fjällräven mini- Innebandyklubba- Skötväska med tillbehör till hennes New Born Baby-docka.- En polisbil (kan fungera med en ambulans också men det är "lis" hon säger när hon pratar om det efter att ha sett ett uppslag med polis, ambulans och brandkår i en leksakskatalog).
Annars finns alltid hennes sparkonto. Det har hon ju stor glädje av som äldre.
I leksaksväg i övrigt skulle i alla fall hennes mamma uppskatta trä före plast. Jag har planer på att "plast-banta" hennes rum. Skrämmande hur mycket gift som finns i plastleksaker. :-/
Idag, ute i första snön med nya vinterskorna och vinterjackan:

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer