Olivias lista till tomten!

När jag väl får frågan, "vad önskar sig Olivia i julklapp?" eller "vad önskar du dig i julklapp och/eller födelsedagspresent?" så har jag alltid så svårt för att komma på något. Så vad gäller Olivia har jag nu kollat igenom vad vi tidigare önskat oss åt henne i bloggen samt vad vi kommit på under den senaste tiden att hon behöver. Här kommer lite förslag:
Kläder behövs alltid och i strl 74 är lagret tunt. Hon har nu strl 68 men det börjar bli lite korta ärmar och sådär. Från Kappahls "Newbie"-serie (allt ur den serien är som en dröm):
Från Lundmyr of Sweden:

Också Kappahl:
Strumpbyxor från Trumpette:
Hon älskar fart och en gunga skulle hon ÄLSKA! Gärna en grön så den passar in i trädgården. R s��ljer sådana i sin butik men ändå har han inte lyckats köpa hem en. :-)

Fiaspel 149kr från Kidsconcept. Finns bl.a. på Jollyroom.se.

Klosslåda 199kr från Kidsconcept. Finns bl.a. på Jollyroom.se.

Eller kanske en plocklåda 169kr från Brio.

Lektält 295kr från Kidsconcept. Finns bl.a. på Jollyroom.se. Eller kanske det från H&M Home som jag bloggade om för ett tag sedan. För att hitta de saker jag tidigare skrivit om klicka här eller välj kategorin "Önskelistan" i spalten till höger.

Brio-spis. Gärna i en neutral färg, helst vit.

Sänghimmel från IKEA 129kr. Skulle vara jättefint i hennes rum.

Baby-Converse. Gärna i strl typ 1år.Brios lära gå-vagn. Gärna i en neutral färg.

En vanlig hederlig docka. Hon visar stort intresse till andra bebisar och dockan på babysimmet älskar hon. En docka med mjuk "uppstoppad" mage kanske vore bra nu när hon fortfarande är så liten.
Duplo har vi ju introducerat nu och jag älskade det som liten. Duplo är oändligt och man kan köpa små paket med alla möjliga scenerier, som typ denna lilla bondgården.

En del har jättelätt att komma på presenter till ex. Olivia medan andra verkligen vill att vi ska skriva en lista så att de har något att gå efter så nu finns det en del förslag i alla fall. Nu säger vi god natt!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer