Pappas första natt

I går kväll gjorde vi oss redo för att pappa R skulle ta hela natten med Olivia, jag skulle inte ens nattamma var målet. Detta för att ladda upp inför att Olivia (och även senare på natten, vi) ska sova hos mormor och morfar Ove nästa helg.
R laddade upp, både mentalt men även med flera nappar, vattenflaska till henne, såg till att det fanns bröstmjölk att värma i kylen m.m. Men vår duktiga lilla tjej vaknade fyra ggr, tog nappen och somnade om! Hela natten i egen säng! Det var först vid kl 7 det inte gick och han fick försöka värma bröstmjölk. Då tog hon flaskan först men ville rätt snart inte ha den, och vid det läget ville mina bröst mer än gärna att hon skulle amma. Så klockren natt får vi väl säga. Har aldrig hänt förut! Eller jo, en gång sov hon hela natten. När hon var 9 dagar gammal. :-D

Efter amningen somnade hon om efter att ha legat vaken en stund och sedan hade vi världens mysmorgon alla tre. Det är alldeles för sällan, och det riktigt syntes hur hon njöt av att ha oss båda där.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar