Pollen i Mustangen

Pollen, pollen, pollen. Min fina bil får aldrig vara ren särskilt länge. Jag tvättade den ju utvändigt i helgen men invändigt måste jag också ta en sväng. Blir så mycket mer poolen i bilen än vad det annars blir eftersom att jag i princip alltid kör med taket nere eftersom att vädret varit och är så fint.

Det är också tur att jag styr mina arbetstider själv för det här vägbygget på 34:an mellan Skeda Udde och Rimforsa är inte att leka med. Är det inte enfiligt så är det rödljus eller följebil.

I måndags la jag en stor del av min kväll på det här.

Det var dags för sommarfest med förskolan och jag hade tagit på mig att ordna sommarpresent åt förskolelärarna. Jag tänkte att om jag gör det nu så är jag in the clear för resten av förskoletiden. :-) Det blev varsin pocket och två askar med choklad.

Jag är så nöjd med böckerna jag hittade. Det värsta med det är att jag helst hade velat behålla allihop själv. Jag älskar att läsa, även om jag inte hinner, men nu till sommaren vill jag läsa massor! SÅ vink, vink... Det är Mors dag på söndag, Robert. ;-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer