Puh, vilken dag!

Den här dagen alltså...

Det började med att R säger att han känner sig kass i kistan och vill bara lägga sig igen. Vi hade medicin hemma, men inte tillräckligt. Sen sms:ar min syster som arbetar hos oss och säger att det är kaos i kollektivtrafiken och att hon kommer bli försenad. Håll i er nu...

Så iväg med barnen till förskolan, in till stan för att hämta min syster på station, skjutsar henne till jobbet för att kompensera att R inte kan jobba och på vägen dit ringer jag bilverkstan för att jag har ett missljud i företagsbilen, plockar ihop det jag behöver på jobbet och snor med mig en banan och en cola zero på vägen ut, stannar till snabbt hos svärfar för att lämna en bilnyckel vi råkade få med oss hem kvällen innan och på väg tillbaka in till stan fastnar jag vid vägbygget. Där hann jag i alla fall äta min banan.

Sen in till Bilbörsen för felsökning av bilen och det tog inte särskilt lång tid innan jag fick en diagnos. Alla fyra däck behöver bytas, ett däck håller på att separera och vi behöver göra en hjulinställning. Kul! Men det är väl så det blir när man kör med 19" och kör 5500mil på 1.5år.

Efter det var det bara att bege mig direkt till ett apotek för att köpa mer medicin till R, stanna till vid affären för att köpa vitt bröd och blåbärssoppa till hans mage och sen hem för att kunna jobba lite administrativt. Det var nästan tur att R låg hemma sjuk eftersom att vi hade en del arbetsrelaterade saker att gå igenom annars hade jag aldrig kunnat arbeta så här effektivt med honom som vi gjorde nu idag. :-D Tog eftermiddagspaus med en Barebells bar.

Till kvällsmat gjorde vi "hackebiffar" ur ett Viktväktarrecept. Så otroligt enkelt och så otroligt gott! Till efterrätt efter att barnen lagt sig blev det en Lohilo-glass. Har du inte provat den här så gör det. Herregud, vad gott det är. Jag behöver aldrig mer äta vanlig glass om jag bara har tillgång till Lohilo.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer