Pyjamasparty för 6-åringen

O & J, Mat/Recept, Huset

När Olivia nu skulle fylla 6år var hon bestämd med hur hon ville ha sitt kalas. Hon ville ha ett pyjamasparty med film och snacks och de skulle helst äta stuvade makaroner och falukorv innan. Jag lyckades styra över stuvade makaroner och falukorv till grillad korv med bröd, men annars tyckte jag att alla hennes idéer var jättebra.

Jag googlade inbjudningar på nätet och någon månad innan skickade jag ut dem till de barn på förskolan som hon ska börja i skolan tillsammans med efter sommaren. Någon vecka innan åkte vi ner på stan hon och jag och shoppade lite roligare engångsgrejer som korvtallrikar och muggar med lock och sugrör.

Vi hann med både middag, dansstopp, viskleken och filmen Zootropolis innan det var dags för alla barn att bli hämtade av sina föräldrar igen.

Ett par dagar efter pyjamaspartyt firade vi vår stora 6-åring med familjen. Vi var närmare 20st (herregud...) och förutom bullar och kakor hade lilla fröken önskat sig en Dolly Style-tårta. Och det klart att jag ville ge henne det. Jag letade reda på en bra bild, beställde den som en tårtbild och lämnade sedan in den till Ica Maxi.

Av oss fick ju Olivia ett dockhus i födelsedagspresent och nu fick hon äntligen lite möbler på familjekalaset. Hon blev så bortskämd och var själv så himla nöjd med sin dag. Finns inget bättre än att se sina barn lyckliga. Hon blev så glad bara av att ha alla familjemedlemmar här hemma samtidigt.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer