Renovering följt av glam

Före och efter

Det var inget lätt beslut att välja tapeter till i princip hela huset på en helg. Anledningen till att vi gör detta nu är för att äntligen är huset 2år gammalt och nu ska det förhoppningsvis inte spricka mer. Och så fick målerifirman en lucka med kort varsel.

Till vårt sovrum landade vi i alla fall i att vi ville ha det mörkare. Vi har haft kritvita målade väggar i hela huset och det har ju såklart gjort vårt sovrum jätteljust. Vi säljer tapeter i vår butik och jag visste att jag ville ha något mörkblått, och av en slump hittade jag den här. Egentligen hade jag här tänkt ha tapeten vi nu istället sätter i vardagsrummet men den här är jag väldigt nöjd med. Idag blir rummet helt klart så ikväll hoppas jag kunna ställa i ordning allt igen.

Olivia fick ungefär 10st olika tapeter att välja mellan. Hon valde direkt bort mina favoriter och hade helst velat ha fyra olika tapeter på de fyra väggarna men där sa jag stopp. Den här beslöt hon sig till slut för. Det är en tapet från fantastiska Majvillan och den har vi satt på två av fyra väggar.

Bättre bilder kommer. De här har jag fotat mitt i allt kaos.

Frukost och lunch blev igår det lättaste jag kunde komma på. Jag måste egentligen åka och handla men jag har skjutit på det och då blir konsekvensen att man får äta vaniljkvarg och lågkalorisylt med digestivekex till lunch. Inte mig emot i och för sig...

På kvällen var det så äntligen dags för tjejkvällen jag vann på Make Up Store Linköpings Facebook-sida. Lite bubbel, trevligt sällskap, sminktips och shopping till bra priser. Väldigt trevligt! Jag kom hem med några ögonskuggor, en borste och ett par glittriga eyeliners. Mer glitter åt folket!

När jag såg "påsarna" från Make Up Store var jag bara tvungen att be om en rosa. Jag visste att Olivia skulle bli jätteglad om hon fick en sådan. Och det blev hon. Jag blev glad för den andra påsen. Det var vänner som med kort varsel fick tacka nej till min 30års fest och nu kom en av tjejerna ikväll med en försenad present. Väldigt snällt. Och, det var ett par örhängen som jag lätt hade kunnat valt själv så det var en helt perfekt present.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer