Sjukstuga deluxe!

Vardag, O & J

När vi kom hem i fredags hann vi bygga Lego i ungefär en kvart sedan sa Olivia att hon hade ont i magen. För mig är det inget konstigt för det säger båda mina barn ofta men det är för att de har svårt att göra skillnad på hungrig och mätt. Den här gången var det dock skarpt läge. Så det var bara att börja städa hela badrummet och sträckan mellan badrummet och Johns rum. Typiskt att Marie hade varit och städat hos oss ett par timmar innan...

Måndag morgon var Olivia förbi sina 48h symptomfri med god marginal men då åkte hon på feber istället. John skulle till BVC för koll inför en ev. remiss till Logoped men lagom till att vi konstaterat att hon hade feber så fick han diarré. Och sedan tog det inte lång stund innan han kräktes första gången.

Så sedan måndag morgon har Olivia haft 39 graders feber och John har kräkts med upp till 12h mellanrum. Kewl jewl! R har jobbat och jag har varvat mys med städservice.

John kräktes senaste gången natten till idag (tisdag) och båda har i dag varit rätt pigga. Eller Olivia har varit pigg när hon haft Alvedon i kroppen. I övrigt har hon vilat, tittat på Netflix och matvägrat. Hon har knappt ätit sedan i fredags...

Men några timmar hade vi i alla fall där de fick naglarna målade efter önskemål och de degade och lekte. John röjde så pass att jag fick bromsa honom och be honom ta det lugnt.

Idag är också första dagen sedan Olivia blev sjuk i fredags som vi haft en normal dygnsrytm. Så när R idag kom hem sent hade John hunnit somna men Olivia blev glad när pappa kom in med posten och det låg något till barnen där. Kusin Grim hade skickat ett gäng Pixi-böcker och varsin tablettask. TACK Hillevi! Bästa tacket fick min syster genom en video där Olivia öppnar paketet. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,

Men oh hua vilken omgång, krya på sig, skönt att det verkar vara på väg åt rätt håll

nouw.com/sweetwords
Järnfrun
Järnfrun,

Tack snälla! 😊

nouw.com/järnfrun