Ska jag ha en 30års fest?

Inspiration, Musik, TV&Film, Skönhet

Jag funderar på om jag ska ha en 30års fest. Först ville jag resa utomlands på min födelsedag, men det är en VÄLDIGT stor kostnad eftersom att man på vintern måste åka så långt bort för att kunna få lite värme.

Hur stor fest vill jag ha? Orkar jag städa efter den själv? Vill jag ha en lugn tillställning eller vill jag ha partyparty? Jag kanske vill ha maskerad? Ska jag fira helgen jag faktiskt fyller eller ska jag skjuta fram det lite för att ge folk en chans att återhämta sig själva och sin ekonomi efter jul? Mat eller mingel? Hur stor budget bör jag ha? Bör jag skicka ut ett "Save the date"? Frågorna och funderingarna är många... Jag har börjat ta in lite offerter.

Men jag återkommer till att jag vill ha party. Middagar går vi allihop på ändå då och då, men hur ofta går vi som har småbarn ut och dansar? DET vill jag. Jag vill ha ett tema också. Antingen ett färgtema eller någon typ av maskerad kanske. Någon som har några bra förslag?


Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

emeliegronberg
emeliegronberg,
Klart du ska ha 30-års fest! 😍 och jätte fin blogg kära du! Just nu pågår det en ”veckans blogg” tävling hos mig. Ett perfekt sätt att synas lite extra och kanske hitta lite nya spännande bloggar att läsa! Kika in hos mig och hitta reglerna i inlägget ”tävling-veckans blogg”. Lycka till! 😘
nouw.com/emeliegronberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229