Skridskopremiär!

Vardag, O & J

Redan förra veckan hade förskolan flaggat om att det var en skridskodag för de stora barnen på gång. Våra barn hade inga skridskor och även om det stod på lappen att de barn som inga har skulle få gå iväg till lekparken så kände jag att det bara var att leverera. Olivia hade blivit så besviken...

Så jag la en kväll på att leta på bloppisar och på Blocket. Efter lite mailande fram och tillbaka så åkte jag till Hackefors och köpte ett par till John medan R fick åka till Rimforsa för att köpa ett par till Olivia. Som tur var planerade jag in ett åk kvällen innan för när väl dagen kom så hade isen smält bort.

Jag förberedde varm choklad och mackor och så fort R kom hem från jobbet åkte vi till den lokala rinken. Väl där träffade Olivia flera förskolekompisar så vi hängde på dem och efter någon timme hade Olivia knäckt koden. John skrattade halva tiden och gnällde andra halvan. Det var betydligt svårare för honom stackarn. Men när kylan kommer tillbaka och de kan spola igen så får vi ge oss på det igen.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer