Söndag i renoveringens tecken

Denna söndag har verkligen gått i renoveringens tecken. I lördags diskuterade vi igenom det efter att ha pratat med hantverkaren först och bestämde oss för att nu kör vi vårt sovrum också. Ska vi ändå leja bort spackling m.m. då kan vi lika gärna köra övre hall och sovrum samtidigt. Annars får de komma hit för endast ett par timmars arbete varje gång och framkörningsavgifter på det hela tiden.

Så igår tillfrågades Olivias moster om hon ville komma hit och hålla Olivia sällskap, och det ville hon så klart! Under de timmar hon var här idag hann vi mängder, och de två hann mysa massor OCH se en film.

Vi flyttade om i Olivias rum, tryckte ihop hennes möbler, flyttade in vår och hennes säng dit samt packade ner hela vårt sovrum och sorterade och flyttade om. En del kläder går till Myrorna, en del packades ner i kartonger tills allt är klart och resten packades ner i trunkar och Ikeas (perfekta!) blåa plastkassar för att lätt kunna användas under tiden.

Målet är att ha allt klart om två veckor. Jag inser att det kan vara orealistiskt men då jävlar får man lite eld i arslet i alla fall.
Imorgon är det jag som beställer tapeter och heltäckningsmatta och R som gör tidsplaner med elektrikern, hantverkaren och målaren. Nu håller vi tummarna att de allihop kan hålla vad de tidigare lovat bara. Återstår att se.

Tips: Förvaring av ex. barnens urvuxna kläder eller täcken/kuddar. Köp Biltemas vakuumpåsar, perfekt!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer