Stadsfestloppet 2017

Hälsa & Träning, O & J, Inspiration

Så igår var det dags för Stadsfestloppet 2017 här i Linköping. Jag hade ingen direkt plan innan mer än att jag ville ta ett PB (personbästa). Barnen var glada att få följa med pappa och titta, och även min mamma och moster var med. Jag sprang med en f.d. kollega första 3km, men han är betydligt mer rutinerad än jag i sådana här sammanhang så efter lite tjat från min sida drog han sedan iväg. Jag springer slött och det är jag väl medveten om, men jag tävlar inte mot någon annan mer än mig själv.

Det var tunga första 3km men när jag kommit förbi det lättade det. Det var även en del uppförsbackar de första 3 km men de sista 2km kändes riktigt bra, bortsett från uppförsbacken på Storgatan. Då gick jag faktiskt kanske 20-25m. En bit efter den backen var vi tillbaka i stadskärnan bland alla människor och det i sig underlättar jättemycket. Och så springa nerför Ågatan (gatan med alla uteställen och mycket restauranger) när uteserveringarna är fulla, herregud...

Jag kom i mål på 34,46 vilket innebär att jag uppnådde mitt mål med ett PB, och jag gjorde det med 1,14min. Jag är nöjd!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer