Studiedag och stolt mamma

I torsdags hade barnen studiedag. Då tog vi lite sovmorgon och på Olivias initiativ åkte vi till Kisa. Hennes cykel är där nere (pga att vi inte har någon bra plats att öva på hemma) och hon ville fortsätta lära sig att cykla. Medan jag gjorde mig i ordning slappade barnen med Netflix.

Olivia hann cykla i 5-10min, sedan satt det. Helgen innan (då det lossnade) hade vi precis vågat släppa henne, men nu hade hon fått suga på karamellen ett par dagar. Efter dessa få minuter både startade hon själv, cyklade själv och stannade själv. Hon är helt fantastisk!

Efter lunch med farfar åt vi varsin glass från Karamellhörnan på torget. Skapligt nöjda kan man säga, haha!

När vi kom hem sprang båda barnen över till grannbarnen för att leka och jag satte fart i trädgården. Bara att trimma alla kanter (vi har annars en robot) tog sin lilla tid och trots att vi inte har några planteringar så blir det en del ogräs i alla fall. Självklart är jag kittad i GardenGirl när jag pysslar hemma. Jag avskyr trädgårdsarbete men när man har hus så är det bara att gilla läget och varför inte känna sig lite fin medan man gör det? :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer