Sverige kretsar inte kring stockholm!

Inspiration, Mode & Stil

I min jakt på nya poddar att lyssna på så har jag hittat Rebecca Stellas podd. Hittills har jag lyssnat på en handfull avsnitt kanske men jag gillar henne. I alla fall, i något avsnitt nämner hon en blogg som hon kritiserar och jag var såklart tvungen att googla för att se vad hon syftade på. Och där hittade jag bl.a. det här.

"I år har det kommit igång en ny grej och det är nämligen IconFest som är en festival som handlar enbart om alla influencers(bloggare/instagramare/ youtubers/artister/gamers osv). Festivalen kommer att hållas den 5 maj på stockholmsmässan och alla kan köpa biljetter för att kunna vara på plats.

Festivalen är gjord för att alla ska kunna möta sina förebilder och under en hel dag så så ska dessa influencer kunna visa sina fans/följare möjligheter mellan samarbeten och näringsliv."

Min första tanke är att det kanske kan vara kul för kidsen att träffa sina idoler. Sen skummade jag bland de nominerade... Det här är något jag även tänkt på när jag lyssnat på podden Mitt i livet med Malin Gramer och Katrin Zytomierska, och även om jag känner en hel del Stockholmare så är ingen av mina vänner eller bekanta sådana. Det jag vill komma till är att många Stockholmare verkar tro att Stockholm är den enda staden i Sverige och att alla som inte bor i Stockholm är bönder. Eller i alla fall inte lika bra som "oss Stockholmare". Man ser ner på övriga Sverige.

Jag gillar många av de nominerade, det är inte det jag menar. Jag menar bara att Sverige består av så himla många andra coola människor som INTE bor i Stockholm! En annan grej, varför är det endast en liten liten klick av personer som är nominerade? Samma människor som återkommer på rad efter rad. Det hade ju inte skadat med lite variation.

Det här var helt klart inget för mig.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer