"Testar" livet som spelarfru

Vardag
Det är full rulle på den yrkesmässiga sidan just nu.
Efter jobbet åkte vi med en full släpkärra till tippen. R rev ju garaget häromdagen så allt som fanns där inne, plus väggarna m.m. som han rev, behövde slängas och sorteras.

Sen hade han innebandyträning kl 18-20 och eftersom jag har en så slapp karl (och ingen i närheten hade tid att ses) så var det bara att hänga med och vänta tills de blev klara. För buss, det kan man visst inte åka. Herregud... Jag längtar tills hans egna bil kommer.
Men tacka gud för iphone! Det var två lätta timmar att surfa bort men fy fasen för ryggen. Den behövde verkligen sträckas ut efteråt. R har hjälpt till och knäckt den ikväll, det säger riiitsch.

Nu har vi precis sett Gulliver's travels med Jack Black i huvudrollen. Även Amanda Peet och Emily Blunt var med på ett hörn. Den var OK. Bra tidsfördriv om man är sugen på film men en film av den "lättare" sorten.

Nu är det sängdags, imorgon blir det en 13,5h lång arbetsdag. Och med mig hem följer en riktig sötnos som ska vara hos oss tors-mån. Vem det är får ni se imorgon kväll. :-P

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer