The hardcore truth

Allt eller inget! Nu ska jag för första gången blotta mig något extremt.
Jag har sedan ett par veckor tillbaka tagit tag i mitt liv gällande kroppen. Jag har inte tagit hand om min kropp på flera år och här hemma har vi "unnat" oss alldeles för länge. Jag har vid flera tillfällen kört en "drive" för att ta tag i det men metoderna har varit fel. I januari i år körde jag tex. Fitnessfighten. Big no no. Gick ner några kilon men på grund av alla förbud var den där månaden riktigt tuff och när den väl var slut ville jag ha ALLT.
Nu är John 4v och jag måste kämpa på medan jag ammar så att jag kan dra nytta av de fördelarna. Jag vägrar dessutom komma tillbaka till jobbet som en tjockis. Det är ett mål. Det allra största målet är dock att bekvämt kunna ta på mig mina vigselringar. Jag vill också kunna shoppa utan att känna att det inte är någon idé "eftersom allt ändå kommer sitta konstigt".
Som dagbok för mig själv kommer jag nu på bloggen "rapportera", inkl lägga ut mina viktmål. Jag har kämpat med den tanken... "Jag kan ju bara skriva si och så många kilon så slipper jag skriva hur många det faktiskt är". Nä, nu kör jag. Allt eller inget.
betydligt mycket mer vatten än vad jag gör idag.13:e okt 103,4kg

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer