Throwback London

Mat/Recept, Resor

I våras var jag med en vän i London. Vi åkte fyra dagar bara vi två. Vi flög med KLM från Linköping och bokade boende via Airbnb. Bara att gå och titta på hus är så kul i London. Vi bodde bakom den grå dörren i mitten nedan men hur gulligt är inte det lilla vita huset intill?

Vi tog dagarna som de kom. Vi besökte bl.a. Westfield (stort shoppingcenter) utanför stan och åt på en av Jamie Olivers restauranger. Vi provade även ett hamburgarställe som jag hört talas om och njöt av området Primrose Hill som vi bodde ett stenkast från.

Vi hade sådan extrem tur med vädret under våra dagar i London. Solen lyste och det var väldigt varmt. En kväll åt vi middag på Lemonia i Primrose Hill som jag hört så mycket om. Det var också ett tips jag googlat mig fram till innan vi åkte.

Det här är nostalgi för mig! De här tidningarna är en av de bästa grejer med att åka till England. Det låter helt sjukt men de här tidningarna påminner mig om när jag var i London som 17-åring och var au-pair. Minnen...

Ett London-besök är ju inte komplett utan att äta fish and chips. SÅ gott! Men på vägen hem fick vi problem med flyget och då är det skönt att ha ett par Barebells i väskan.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

JosephineF
JosephineF,
ÅÅh nu vart jag sugen på att ta fram mina gamla bilder från London 😃 Ha en fin dag!
nouw.com/josephinef