Tidigt julfirande med Dinah Nah

Vardag, O & J, Musik

I lördags var min pappa och hans fru här och hälsade på inför jul. Olivia var en mycket stolt kusin när hon körde Grim i hans vagn på stan medan John var lyrisk över all uppmärksamhet.

Efter en lunch tillsammans på Flott delade vi på oss. Jag, barnen och Petra gick ner till Trädgårdstorget för att se Dinah Nah, Olivias stora favorit från när hon var med i Melodifestivalen 2015. Efter att hon sjungit hoppades jag att de skulle ha någon "meet and greet" men det hade dem inte så när jag såg ett bekant ansikte som jobbade med eventet var jag snabb fram. Vi fick följa med bakom scenen och där fick hon träffa Dinah Nah och byta några ord med henne. Från att ha varit blyg och knappt vågat dansa vid uppträdandet så kom äntligen leendet fram även om hon fortfarande var väldigt nervös.

Jag fick också möjligheten att berätta att vi setts förut. När jag var runt 12år var Caramell stora favoriter och jag lyckades få träffa dem när de var och signerade skivor på en skivbutik ett stenkast från där Olivia träffade henne i lördags. Lite kul att min dotter och jag har haft samma idol. :-D

Eventet anordnades av Tappra barn och de sålde olika saker intill scenen. Jag hittade den här snygga tygpåsen för 100kr! Jag använder inte tygpåse men jag använder ofta påsar fram och tillbaka till jobbet så det här är ju en bättre variant. Och när dessutom pengarna går till en bra sak...

Tillbaka hos min syster värmde vi oss med hembakt fika och bus med Grim. Olivia underhöll honom med tittut. Det är så härligt för Olivia och John att äntligen kunna få lite respons.

Hemma igen frågade Olivia om hon kunde få sova med den gosiga tröjan hon fick i julklapp av min pappa och Petra medan John hade fullt upp med att fylla upp och leka med sin nya Lego-låda. :-) "Bus-Johan" tittade förbi på kvällen så John satte honom i jobb direkt med legobygge.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer