Träna innan sommarfest

I tisdags tränade jag på morgonen och körde ben, rumpa, mage så svetten rann. Jag har ofta svårt att motivera mig till att ta i riktigt tungt, men än så länge tar jag det som det kommer. Jag lyckas pusha mig mer och mer för varje gång. När jag kommer dit har jag oftast en tanke om vilken del av kroppen jag vill träna och så kör jag de övningar jag känner för. Jag utgår från ett program jag har men det är mest inspiration.

Att inte orka fixa matlådor har hängt i sig så i tisdags blev det en kebabsallad på en av de lokala lunchrestaurangerna.

På eftermiddagen samåkte vi hem jag och R, och eftersom att det är jag som kör nya bilen varje dag så tycker jag faktiskt att det kan vara rätt skönt att sitta i passagerarsätet ibland. Då kan jag ta det lugnt en stund mellan jobbet och förskolehämtningen, scrolla genom Instagram och Facebook lite, svara på ytterligare lite jobbmail och sådär.

Vi har för övrigt börjat sälja Celsius på jobbet . Ska bli intressant att se hur mycket som säljs och hur mycket jag och R dricker upp. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer