Underbara Midsommar

Vi inledde midsommar med att kvällen innan äta räkor, skagen och perfekta ägg. Lite väl kladdigt kanske men gott som bara den. På Instagram nämnde jag att ICAs skagen är den med bäst innehållsförteckning, enligt mig.

Efter middagen förberedde jag tårtan till Midsommarafton. Ett lager med vaniljcreme och det andra med halvt mosade färska jordgubbar från min favoritodling i närheten.

Lunchen stod min syster med familj för. Allt var så oerhört gott!

Min lunch vs. min middag.

Vi stod för middagen och R hade gjort gedigen research. Medan R grillade kött från Franzéns ekokött fixade resten av killarna i köket. Jag och syrran kunde med gott samvete slappa och mysa med barnen eftersom att vi styrt efter lunchen.

Framåt kvällen ville de övriga vuxna spela tv-spel så medan de gjorde det gjorde jag färdigt tårtan och vad gott det var! Jag tog en stor bit. :-)

När min syster med familj åkt hem satte sig R och Patrik i badtunnan medan jag gjorde i ordning köket. Att få vakna till ett perfekt kök efter "partaj" är så himla skönt. Vad jag ångrar mig de gånger det är tvärtom.

Morgonen efter åt vi frukost utomhus och medan R och Patrik spelade sällskapsspel gick jag en timme på löpbandet. Sen gick vi över till grannarna en sväng och Olivia testade deras nya pool.

Dagen gick annars i ett väldigt lugnt tempo. Vi slappade och bara var. John var nöjd i kallingar, bar mage, med plattan i knät och handen i en skål med lördagsgodis.

R fick för övrigt också precis innan midsommar upp den sista vinhållaren. Han smygköpte de där för två år sedan utan någon plan på var han ville ha dem. Han skulle bara ha dem. De är från Stact, och visst är de snygga men jag föredrar när man har en plan vad gäller inredning. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Så underbara bilder!
nouw.com/cassandraharaldsson
Järnfrun
Järnfrun,
Åh, tack! 😊
nouw.com/järnfrun