Utan barn i Stockholm

I fredags hade jag och R ett möte i Sthlm som vi behövde gå på. Vi började med sovmorgon alla fyra och åt en bra frukost innan vi lämnade barnen på förskolan. När vi kom fram till Sthlm mötte vi upp några kollegor från andra butiker för att äta lunch tillsammans. En vän tipsade mig om Österlånggatan 17 och dit ångrade vi inte att vi gick.

Väldigt trevliga lokaler och personal. Fyra av oss beställde dagens och köttet var tyvärr inte vad vi hade förväntat oss (en sämre köttdel i slutet av lunchen?) men vi beställde in varsin högrevburgare istället och den var riktigt bra. Jag kommer definitivt vilja gå tillbaka dit nästa gång vi åker till Sthlm.

Efter lunch var det så dags för möte, vilket ägde rum på Teaterskeppet i deras konferensrum. Rummet påminde om en biosalong, väldigt häftig lokal. Och båt generellt.

Efter att ha checkat in på Hotel At Six fortsatte kvällen sedan på Teaterskeppet med middag och underhållning. Då åkte båten ut till Vaxholm och vände. Vilka jäkla hus det ligger på väg ut dit...

När båten kom tillbaka stod en buss och väntade på oss för att köra dem som ville till Golden Hits.

Varken jag eller R hade varit där förut så det klart att vi ville fortsätta kvällen. Det var kul men framåt kl 01 kände vi oss färdiga. Vilket var väldigt skönt för när vi vaknade morgonen efter kände vi oss båda pigga och kunde njuta av den väldigt goda frukosten på hotellet. Plus i kanten för alla val av juicer. Den med morot och ingefära var så god!

På väg hem stannade vi till för ytterligare energi. R körde på en glass medan jag hittade en Barebells bar och nya Njie-drycken. Jag hade inte så stora förväntningar men den var jättegod!

Sedan stannade vi även till på PlatinumCars. Jag som är så sugen på en cab tittade på en fin Audi S3, men trots en handfull säljare så var det inte en enda som ens sa hej, så vi åkte därifrån och hamnade på Ford Store i Linköping istället. Mer om det i nästa inlägg... :-)

Sen åkte vi till Kisa för att hämta barnen som varit med mormor och morfar i deras nya sommarstuga över helgen. John var trött efter alla intryck medan Olivia tjattrade om aldrig förr. Nej, hon drack inte Sprite. Hon lekte bara med den. :-)

Det bästa med att mötet var på en fredag? Att helgen inte var slut när vi kom hem på lördagseftermiddagen. Vi kom hem fyllda av energi och är nu laddade inför nya tag på jobbet.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer