Vabb med benefits

Vardag, O & J, Hälsa & Träning, Mat/Recept

Eftersom att John hade hög feber i söndags så stannade jag hemma med honom i måndags. Vi lämnade Olivia på förskolan så att han skulle kunna få lite lugn. Även om Olivia är väldigt lugn själv så är de oftast inte lugna när de är tillsammans. Syskonkärlek, ni vet...

När man är sjuk får man glass. Inte John emot. Medan han åt glass jobbade jag lite. Sen när han satt i skuggan med iPaden bloggade jag ikapp i en av solsängarna.

Till lunch åt vi rester från helgen. Sötpotatis med morötter, halloumi, råkorv och lite bearnaise. På en assiett. Bästa knepet för portionskontroll.

Framåt eftermiddagen önskade John smoothie. Och smoothie fick han, men tydligen var den inte god. Hur nu banan, hallon, blåbär, mango, vatten och yoghurt INTE kan vara gott?! Unge... :-)

När vi hämtade Olivia som varit hos en förskolekompis efter förskolan hade de ätit pannkakstårta till middag så då fixade jag och John en egen variant på det till middag, bananpannkaka. Blev lite brända, men de smakade i alla fall inte bränt.

När barnen lagt sig satte jag på Biggest Loser och ställde mig på löpbandet. En timme och strax över 5km hann det bli.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229