Vad är det som händer Barebells?!

I måndags var jag tvungen att jobba lite trots semester. Eller det var inte så lite. Jag var på jobbet strax efter kl 07.00 och åkte hem vid kl 18.00. Så det blev frukost på jobbet. Havregrynsgröt med sötmandel, blåbär och Barebells vaniljpudding. Som tur var hittade jag även en matlåda i frysen, för så bra planering hade jag tyvärr inte. En matlåda med rotfruktspytt och kyckling, perfekt!

När jag kom hem stod middagen på bordet. Det är väldigt sällan det händer mig (oftare tvärtom i vårt hushåll) så det kändes riktigt lyxigt. Ugnsbakad sötpotatis, grillad halloumi, grillad majs, melonsallad och bearnaise.

Mustangen har hunnit vara inne för lackbehandling också. Blänker som aldrig förr! Och förhoppningsvis blir den betydligt lättare att tvätta också.

Olivia har tappat en framtand! Vi tycker att det är jättestort men hon själv tycker mest att vi är jobbiga. :-)

Under semestern har Olivia hunnit vara med en del på gymmet. Antingen suttit i en fåtölj med min telefon och spelat spel eller följt med mig runt, räknat mina reps och burit mina grejer. Än så länge har hon inte tröttnat. Jag har också fått tillfälle att träna med de nya tightsen från Lululemon. Så sköna, och tröjan sitter perfekt för mig med lång överkropp.

Någon jag däremot INTE är så glad över är att Ica Maxi i Linköping säger sig ska ta bort Barebells puddingar ur sitt sortiment. Jag kunde för mitt liv inte förstå varför när jag frågade. Jag har aldrig testat så goda puddingar och jag förbrukar ju en del så det vore inget bra. Jag fick i alla fall köpa två plattor som de hade lagt undan på lagret. När jag kom hem satte jag mig direkt och skrev till Barebells. Bollen ligger hos dem och jag hoppas verkligen att de tar tag i problemet omedelbart. Vore ju väldigt tråkigt om en så stor butik tog bort deras produkter pga onödigt strul.

Jag håller tummarna!

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer