Vad händer?

Hälsa & Träning, Vardag, O & J

Ok... Så jag hade en idé om att jag skulle hålla min blogg uppdaterad numera. Jag är ju annars sådan, att jag uppdaterar mycket under ett par veckor men sedan orkar jag inte hålla igång. Och då kan det ta flera månader till nästa inlägg. Nu blev det visst så igen. Och under denna tid har jag tänkt att jag nog ska lägga ner bloggen. Men det som hindrat mig är att det finns så otroligt mycket historia här. Den här bloggen går tillbaka till 2010, vilket egentligen är rätt sjukt. Jag började blogga ännu tidigare egentligen men 2010 började jag tydligen på ny kula. Det är roligt att blogga, det är som en dagbok för mig och det är jätteroligt att kunna gå tillbaka och titta på gamla bilder.

I förra inlägget skrev jag om att jag håller på med en "hälsoresa" om man nu vill kalla det för det. Jag håller fortfarande på med den. Skillnaden är att jag för tillfället inte tränar överhuvudtaget. Jag ville se hur stor del av en viktminskning som kosten står för, jag är lat och dessutom har jag åkt på en väldigt långdragen förkylning. Men sedan jag började med det nya upplägget har jag gått ner ca 0.5kg/v och står nu på -4,6kg. Under dessa veckor har jag bl.a. varit i London och det var absolut inte någon hälsoresa, vi åt mycket god mat! Ett separat inlägg får det bli för den resan.

Jag har även sprungit Blodomloppet 5km. Och gick i mål med min bästa tid hittills. Det får nog också bli ett separat inlägg.

Under den här tiden som jag inte bloggat har det också hunnit bli sommar. Jag ÄLSKAR sommaren. Hade jag fått bestämma hade jag flyttat till ett varmt land bums! Vi har haft fyra veckor ledigt tillsammans hittills och nu har jag och barnen en vecka till. Sedan kommer vi att vara hemma tillsammans två vardagar i veckan under sommaren. Det är lyxigt!


Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer