Vad har vi gjort?

Önskelista, MOTOR, Bröllop & Dop

Jag skrev ju att vi svängde förbi Ford Store i lördags... Jag har alltid velat ha en cab och R har alltid velat ha en Mustang så i lördags när vi fortfarande var barnfria åkte vi dit. Vi fick genast bra service och åkte därifrån med förslag på både en begagnad och en ny. Vi åkte hem och funderade, och i måndags åkte vi dit igen för att provköra.

Efter lite dividerande med säljaren hittade vi exakt en sådan som vi helst av allt ville ha, dvs en ny morkgrå med svarta fälgar, som stod på ett lager någonstans i Sverige. Och som kunde levereras om tre veckor. Vi slog till.

I hallen stod en Mustang i samma färg som den vi köpt men förra årets modell, och inte cab. Men ungefär såhär ser den ut, med vissa förändringar eftersom att det kom en facelift nu med 2018 års modeller.

Kanske är det någon som ska gifta sig i sommar i Linköping med omnejd som fortfarande inte hittat sin bröllopsbil? Vad fantastiskt det vore att kunna kombinera min förkärlek för bröllop och samtidigt få en anledning att köra Mustangen. :-)

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

trix
trix,
Åh vad kul med en mustang! Så fina bilar ju. Hoppas att ni kommer att bli nöjda med den. 😃
nouw.com/trix
Järnfrun
Järnfrun,
Tack! Det får vi hoppas. Annars blir det ett dyrt misstag. 😃
nouw.com/järnfrun