Vardag igen ett par veckor

Vardag, Hälsa & Träning, Inspiration, Mat/Recept, MOTOR

Nu är det vardag igen under ett par veckor. Rester till lunch om dagarna, i måndags blev det resterna från midsommarlunchen. Och träningen lyckas jag fortsätta med. När klockan ringer sisådär kl 05.30 så är det inte lika kul, men det är som man säger: "Du ångrar aldrig ett träningspass".

Mustangen får gå lite mer nu när vi jobbar igen och nu har den passerat 500mil. Det går fort när man har roligt. Nu har jag fått köra med taket uppe senaste veckan eller två men nu är ju det underbara vädret här igen så nercabbat it is!

Jag försöker tänka hälsosamt vad gäller maten. Jag utesluter inget men försöker minska på kolhydraterna, detta för att jag helt enkelt mår bättre av det. Jag äter havregrynsgröt till frukost men minskar allt eftersom under dagen. Jag försöker få i mig ordentligt med protein men överdriver inte. Häromdagen fick det bli bönpasta med köttfärssås av nötkött.

Två kvällar i rad nu har det blivit en smoothie till middag. Med en knäckemacka med smör och ost på. I smoothien är det frusna bär och vaniljkvarg (Arlas i hink, utan tillsatt socker och 0,2% fett) och det där kalla är precis vad man behöver i värmen. Eller jag i alla fall, luften står helt still hemma hos oss.

Två mornar i rad har jag nu dessutom tränat och båda passen har varit "svetten forsar-flåset maxat-musklerna är slut"-jobbiga. I tisdags körde jag ben och idag kan jag knappt röra mig.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229