Veckan innan festen

I lördags hade jag min 30års fest och förberedelserna inför det och allt annat i vardagen upptog bokstavligen talat hela förra veckan. Upp strax efter kl 6.00 varje morgon och hemma igen sent varje kväll. Två kvällar lades på att bara åka runt och handla till festen men på onsdagen var det äntligen premiär för nya 50 Shades Freed. SOM jag väntat och längtat! När jag kom ut från bion såg jag att jag fått den här bilden på barnen under tiden. Då hade de passat på minsann! Friterad asiatisk mat när mamma är borta. Skapligt nöjda kan man säga:-)

En kväll var jag på GDPR-föreläsning med Företagarna också. GDPR känns kanske lite betungande för företagare just nu, men efter att ha varit på den här föreläsningen så kändes det mycket bättre för min del.

Kostschemat var inga problem att följa under veckan och på jobbet hade jag fullt upp. Bl.a. med att presentera alla våra medarbetare på sociala medier. Inklusive mig själv... När det handlar om en själv blir det svårare kan man lugnt säga.

I födelsedagspresent av R hade jag fått ett presentkort på Nettans så i fredags var jag på Nettans och gjorde deras Lyxkur på eftermiddagen. Bastade, bubblade, fick en helkroppsskrubb, helkroppsmassage, ansiktsbehandling m.m. Varför prioriterar jag inte sådant här mer? Senast jag var på Nettans var för 1år sedan... Köpte med mig ett serum hem också. Det har jag inte använt förut men det ska bli kul att testa.

På kvällen efter att jag varit på Nettans åkte jag hem till min storasyster för att få hjälp med håret inför festen. Festen hade temat 1995-2005 och jag skulle vara Mel B aka Scary Spice.

Först funderade jag på att köpa en peruk men kom snabbt fram till att det skulle bli väldigt obekvämt att ha det en hel kväll. Ett par veckor innan festen hittade jag en video på Youtube där en pappa lockar sin dotters hår med sugrör så det testade jag ju på Olivia (se här) och lät sedan min syster göra det på mig. Bilden till höger visar när jag precis tagit ur sugrören efter att ha sovit med dem. Sen följde lite arbete med att separera lockarna...

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer