Vi drar till Mallorca!

Nu har vi bokat en resa! Vi ville åka redan förra sommaren men det kändes inte helt hundra då. Men nu har det varit så mycket för oss den senaste tiden att vi prioriterade en resa. En vecka då vi får kvalitetstid med varandra, alla tre. Lite sol och värme behöver den här morsan, så i maj bär det av. :-)

Vi har bokat ett så kallat Happy Baby-rum:
"Happy Baby kallar vi våra specialanpassade lägenheter för dig som reser med riktigt små barn. Alla Happy Baby-lägenheter på Sunwing Cala Bona Beach har plats för upp till fyra personer, ligger i markplan och har inhägnad terrass eller balkong i markplan, mot trädgården eller poolområdet. Lägenheterna är utrustade med barnsäkra detaljer och allt som småbarnsfamiljer kan behöva.
Boendet är anpassat för ett barn under tre år."
Det ingår bl.a. barnsäng, fällbar sulky med solskydd, potta, halkmatta, barnservis, micro, skötbordsunderlägg m.m. Helt perfekt med andra ord! Inte nog med det så får faktiskt Olivia sällskap. En familj ur vår föräldragrupp ska på exakt samma resa så Olivia och lilla Linnea får hålla varandra sällskap vid babypoolen medan vi föräldrar sippar drinkar och tittar på. ;-)
Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

Gillar

Kommentarer