Vi har stött på problem

Vardag
Jag helammar fortfarande men vid 4-5 tillfällen har vi provat ersättning så att vi vet att det går bra utifall att. De första 2-3ggr gick jättebra och förra gången verkade det också gå bra. Hon drack ca 160ml (semper pulver) men ca 2-3h senare tokspydde hon över hela Carl. Jag har aldrig sett henne spy så som hon gjorde då. Den mängden och hulkningarna gjorde mig jätteorolig.

I lördags var det dags igen. Hon fick 50ml (semper tetra denna gång) och rapades innan hon även fick bröstet eftersom att jag trodde det var mängden eller luft sist. Hon var vaken ett tag efteråt och sov sedan någon timme i min famn innan det kom lite kräks i mungipan som jag bara torkade bort och stoppade in nappen igen. Sen från ingenstans kom det världens hav av spyor! Hela henne, hela mig och jag fick springa till badrummet och hålla henne över badkaret. När allt var ur henne log hon och det var som om inget hänt, precis som sist. Efter vi duschat och grejat kom det en del hulkningar igen men det kom mest upp slem.

Det enda tipset jag fick från 1177 sedan var att det verkar som att det är något med ersättningen som inte passar henne, kontakta din BVC nästa vardag. Missade BVCs teletid idag men ska ringa imorgon bitti. Nu helammar jag ju som sagt så det går ingen nöd på oss, men mitt mammahjärta brister ju och vi behöver få ersättningen att fungera då jag har en del saker jag behöver göra (utan Olivia) de närmaste månaderna.

Följ mig gärna på Instagram: Jarnfrun

  • Vardag

Gillar

Kommentarer